AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2019 20:42
Crouch med sjov historie: Jeg slog næsten Kuyt ihjel med en gokart

Peter Crouch var med egne ord tæt på at slå holdkammeraten Dirk Kuyt ihjel på en rystesamme-tur med resten af Liverpool-truppen i 2007.


Peter Crouch kunne med egne ord have fået et mord på samvittigheden tilbage i 2007,  for han var faretruende tæt på at køre holdkammeraten Dirk Kuyt over med en gokart.

Det fortæller Crouch i sin egen podcast, The Peter Crouch Podcast.

Episoden fandt sted inden ottendedelsfinale-opgøret mod Barcelona i Champions League, da Rafa Benitez havde besluttet sig for at tage truppen med på en rystesammen-tur.

En del af Liverpool-truppen benyttede muligheden for at køre gokart, men det var lige ved at gå grueligt galt for de involverede - særligt for Dirk Kuyt og Xabi Alonso, som overværede racet fra pit-området.

- Vi kørte rundt på banen, og jeg tænkte for mig selv; Det her bliver sjovt, jeg kører ind i pit-området for at skræmme dem,  inden jeg hamrer bremserne i,  fortæller Crouch.

-  Så jeg fræs ind i pit-området og hamrede bremserne i,  men de virkede ikke, de duede slet ikke. Dirk Kuyt og Xabi Alonso var i området, og jeg ville bogstaveligt talt slå en af dem ihjel... Så jeg valgte Dirk.

-  Da jeg kørte gennem pit-området, så jeg det bedste hop, jeg nogensinde har set. Det var næsten et saksespark. Så jeg endte med at køre gennem Kuyts ben og ud på banen igen.

Set i bagklogskabens lys har Crouch den dag i dag indset, at han måske bare skulle have fjernet foden fra speederen for at undgå at massakrere Dirk Kuyt.  Men det tænkte Crouch ikke over i øjeblikket, så han fortsatte med at køre hurtigt rundt på en gokart, han ikke kunne stoppe.

- Jeg valgte at holde foden på speederen, hvorefter jeg ville kaste mig ud af den som James Bond, men jeg endte med at ramme en høstak i siden af banen,  som der så gik ild i,  fortæller Crouch.

Rafa Benitez kiggede efterfølgende på angriberen som om, han var den største idiot på kloden, men det blev efterfølgende bekræftet, at bremserne ganske rigtigt ikke fungerede.

-  Det kunne være gået meget, meget mere galt,  og jeg tror, at Dirk Kuyt forstod,  hvorfor jeg ikke ville slå Alonso ihjel, men hellere ramme ham, siger Crouch. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED