AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 13:50
Crouch har talt: Salah er blevet mere egoistisk og vil søge egen chance

Peter Crouch er sikker på, at Mohamed Salah igen vil søge egen chance frem for at spille en holdkammerat fri til scoring.


Sadio Mané er helt fri i feltet, men Mohamed Salah vælger ikke at spille sin holdkammerat og i stedet selv forsøge at få scoret. Det mislykkes, og Sadio Mané er rasende.

Sådan var billedet i slutningen af kampen mellem Burnley og Liverpool inden landskampspausen, og det har ført til spekulationer om, hvorvidt der er dårligt forhold mellem de to Liverpool-stjerner.

Udadtil har de dog nedtonet disse rygter, og senest har Mohamed Salah lagt følgende video på Twitter.

Spørger man Peter Crouch, er der dog en overhængende sandsynlighed for, at egypteren vil gøre det samme, hvis en lignende episode udspiller sig igen.

- Der vil komme et tidspunkt, hvor Mohamed Salah sigter mod Newcastle-målet lørdag, men hvor Sadio Mané skriger efter en aflevering til venstre. Efter Manés udbrud i Liverpools seneste kamp mod Burnley vil alles øjne være rettet mod Salah. Vil han aflevere? Regn ikke med det, skriver Peter Crouch i en klumme for Daily Mail.

- Jeg vil fortælle dig, hvad egypteren vil gøre. Han vil skyde. I angriberens verden er mål det eneste, der tæller. Jeg har fulgt Salah tæt, og jeg har i noget tid haft en følelse af en episode som den på Turf Moor med Mané vil komme.

- Salah er uden tvivl blevet mere egoistisk over de seneste 12 måneder, og det nærmest i en sådan grad, at han ser ud til at være opsat af statistik.

Ifølge Peter Crouch er det dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, og han vælger at drage paralleller med Cristiano Ronaldo, som gennem årene har udviklet sig til først og fremmest at have for selv at score mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED