AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2018 10:12
Crouch genfortæller: Dengang jeg lagde an på Xabi Alonsos kone

Han gjorde det ikke af ond vilje, men Peter Crouch forsøgte at score sin daværende holdkammerat, Xabi Alonsos, kone.


Året var 2005, og Peter Crouch følte sig mere end ovenpå efter at have skrevet under på en fireårig kontrakt med Liverpool.

På det tidspunkt boede den høje og storketynde angriber på Hope Street Hotel, hvor han ofte rendte ind i en kvinde i receptionen.

Ikke bare en hvilken som helst kvinde, men en kvinde så flot, at Crouch ikke engang selv troede sine egne øjne, da hun smilede til ham.

Det genfortæller den engelske angriber i sin klumme for Daily Mail.

- Jeg fortalte drengene i træning om hende: "Helt ærligt, hun er smuk, men jeg tror, jeg har en chance,"  hvorefter Jamie Carragher kaldte en række ældre spillere over.

- "Fortæl dem historien igen, Crouchie,"  sagde Carragher, så det gjorde jeg.  "Hun kan slet ikke lade mig være. Jeg er on fire,"  fortalte jeg, hvorefter Carragher igen spurgte ud af interesse: "Hvordan ser hun ud?".

- "Fantastisk. Mørkhåret, spansk-udseende. Jeg har hende næsten".

Desværre for Crouch -  eller måske var det heldigt nok, at "flirterierne" stoppede der -  virkede det ikke til, at der var mange fremtidsudsigter i at forsøge at charmere kvinden i hotelreceptionen.

- Det viste sig at være Xabi Alonsos kone. Hun arbejdede for at træne sit engelsk. Alonso tog det pænt. Hun tog det pænt, men Carragher tog det ikke så pænt, husker Crouch om episoden.

Heldigvis for angriberen fandt han sidenhen kærligheden i form af konen Abbey Clancey, som Crouch i dag har tre børn sammen med. 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED