Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 13:49
Crouch: Denne Liverpool-profil er årets spiller i Premier League

Peter Crouch peger naturligvis på en Liverpool-profil som årets spiller, men englænderens valg er måske en anelse overraskende.


Liverpool har været mindst ét niveau over alle andre hold i Premier League i denne sæson, og det var derfor også helt fortjent, da klubben torsdag aften officielt kunne lade sig hylde som engelske mestre. 

Med Liverpools suverænitet in mente vil det da også være overraskende, hvis ikke en af The Reds' profiler bliver kåret til årets spiller i Premier League. 

Hos diverse bookmakere har Jordan Henderson længe været favorit, men ifølge Peter Crouch bør prisen havne hos en spiller lidt længere fremme på banen: 

- Jordan Henderson har gode muligheder for at vinde, og det ville ikke gøre mig noget, hvis han vandt. Jeg foretrækker dog Mohammed Salah, skriver Crouch i Daily Mail.

- Det lyder måske som et kedeligt valg, men han har nu overgåt Fernando Torres og Luis Suarez. Han scorer i alle de store kampe og har været afgørende for Klopp. 

Det er måske en kende overraskende, at Crouch peger på Salah, selvom egypteren har haft en flot sæson, da både Henderson og Mané vurderes til at have større chancer for at vinde. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED