Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2021 19:53
"Solskjær skal levere varen denne sæson"

Ledelsen har stillet Ole Gunnar Solskjær et ultimatum i denne sæson, lyder det fra Joe Cole.


I sommer kom Cristiano Ronaldo tilbage til Manchester United, efter at han i 2009 forlod klubben til fordel for Real Madrid.
 
Transferen har været med til at lægge pres på klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær, som nu er endnu mere forpligtet til at levere resultater på banen, mener den tidligere Chelsea-spiller Joe Cole.
 
Ja, faktisk skal United bringe sølvtøj hjem til Old Trafford, hvis ledelsen skal tilfredsstilles. Sådan lyder ultimatummet til den norske manager ifølge Joe Cole.
 
Solskjær har endnu ikke vundet et trofæ med klubben, siden han i marts 2019 blev omdannet fra caretaker til permanent manager, og det skal der tilsyneladende laves om på, såfremt han skal fortsætte i tjansen.
 
Manchester United har ikke vundet i de seneste tre kampe i Premier League, men en heroisk indsats af Cristiano Ronaldo i forbindelse med midtugens Champions League-sejr mod Atalanta, løsnede lidt op for det markante pres på nordmanden.
 
- Det er et interessant projekt hos Manchester United, for de har åbenlyst stor tiltro til Ole og hans proces, siger Joe Cole ifølge Daily Mirror.
 
- Jeg synes, der skal ske noget i denne sæson. Han har været der i lang tid. Han har truppen til at gøre det, men kan han få det til at ske? Det vil tiden vise.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE