AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 19:46
Coutinhos agent sværger: Griezmann er ikke en erstatning for Coutinho

Antoine Griezmanns skifte til FC Barcelona kommer ikke til at betyde, at Philippe Coutinhos dage på Camp Nou er talte.


Det er kun et spørgsmål om tid, før Antoine Griezmann bliver offentliggjort som ny Barcelona-spiller,  men det bliver ikke som erstatning for Philippe Coutinho.  Det påstår den tidligere Liverpool-spillers agent i hvert fald.

Der er gennem de seneste måneder blevet buhet gevaldigt af den brasilianske offensivspiller,  hvis dårlige form har fået Barcelona-tilhængerne til at vende ham ryggen.  Derfra ruller snebolden,  og flere medier har gennem en periode spekuleret i,  at Coutinho kan blive solgt allerede denne sommer efter blot halvanden sæson på Camp Nou.

Med signingen af Antoine Griezmann og den potentielle signing af Ajax-stjernen Matthijs De Ligt på vej er der kun yderligere blevet pustet til rygterne om et muligt salg,  men Coutinhos agent benægter, at den franske angribers ankomst kommer til at påvirke sin klient.

- Det er usandt, at Griezmann kommer til at erstatte Philippe i Barcelona, fortællere agenten andrea Bertolucci til AS.

- Jeg ved ikke, hvorfor man siger det.  Jeg ved intet om det, og derfor vil jeg ikke snakke mere om det, men det er falskt.

Coutinho har kontrakt med Barcelona frem til 2023,  men har gennem måneder været sat i forbindelse med Manchester United, Chelsea,  Paris Saint-Germain -  og sågar en tilbagevenden til Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED