AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:08:2019 20:16
For Coutinho og Can: Klopps transferadvarsel er gået i opfyldelse

Emre Can og Philippe Coutinho fortryder måske den dag i dag, at de forlod Liverpool.


Philippe Coutinho blev advaret. Sådan starter Liverpool Echo-skribenten Sean Bradbury sin klumme denne søndag.

For forud for brasilianerens transfer i begyndelsen af vintertransfervinduet sidste år udtalte Jürgen Klopp følgende:

- Hvis man bliver i klubben, ender de med at bygge en statue til ære for dig. Skifter man til Barcelona, Bayern München eller Real Madrid, bliver man blot endnu en spiller. Her kan man blive til noget andet.

Coutinho fik sit skifte til Barcelona, men har ikke levet drømmen spillemæssigt sidenhen, hvorfor han nu -  næsten profetisk af Klopp - er endt på en etårig lejeaftale hos Bayern München.

11 mål blev det til i 54 kampe for de spanske mestre, og man kan vist roligt sige, at han ikke har levet op til sit prisskilt på £142 millioner.

Så slemt har det i perioder stået til for den brasilianske playmaker, at de catalanske fans buhede af deres egen spiller efter nederlaget til netop Liverpool og i forbindelse med sidste sæsons afsluttende La Liga-kamp mod Getafe.

Derfor var Coutinho ikke overraskende ivrig efter noget luftforandring, hvilket Barcelona-træner Ernesto Valverde også bekræftede tidligere på ugen.

- Han har været i en situation, hvor han efter sikdste sæson havde en tanke om, at han ville væk. Bayern-skiften er kommet op, han har accepteret, og forhåbentligt er han heldig.

Meget tyder nu også på, at en anden spiller, som troede, at græsset var grønnere på den anden side, Emre Can, står i samme situation hos Juventus nu.

Tyskeren forlod The Reds forud for sidste sæson, da hans kontrakt med klubben udløb, hvorefter han skiftede til Den Gamle Dame på en fri transfer.

Her vandt han mesterskabet, men han var først og fremmest ønsket af klubbens forhenværende træner Massimiliano Allegri, og skal man tro forlydender fra den italienske presse, så er tyskeren alt andet end Maurizio Sarris mand.

Can står angiveligt ikke til at få fast spilletid under den tidligere Chelsea-træner og har derfor fået grønt lys til at finde sig en ny klub.

Alt imens at begge profilers karrierer har taget et dyk efter deres Anfield-exit, så er Liverpool blot blevet stærkere,  og hvis man troede, at et hold uden Coutinho og Can ville vise sig svækket, så har det bestemt ikke holdt stik.

I stedet tyder meget på, at Salah, Mané og Firmino fortsætter, hvor de slap, og Liverpool er ikke længere en klub, som man forlader for at få sit drømmeskifte til en storklub.  Den offensive trio ser i hvert fald ud til at blive, og måske får Klopp også ret i, at der en dag bliver bygget statuer i deres ære foran Anfield.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED