AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 09:49
Coutinho-agent bekræfter: Han vil til en Premier League-klub

Philippe Coutinho vil tilbage til Premier League.


Listen over Premier League-bejlere til Philippe Coutinho skulle være lang, da både Chelsea, Arsenal, Tottenham, Leicester og Newcastle er blevet sat i forbindelse med den brasilianske playmaker.

Og de har god grund til optimisme, for den forhenværende Liverpool-spillers agent, Kia Joorabchian, bekræfter, at spilleren ønsker at vende tilbage til den bedste engelske fodboldrække.

- Han har et ønske om at vende tilbage til Premier League. Det sker måske ikke i år, eller det sker måske. Vi ved det ikke, og vi har ikke diskuteret noget endnu, siger agenten til Sky Sports.

FC Barcelona skulle angiveligt være parate til at udleje Coutinho igen på samme måde, som de gjorde til FC Bayern i denne sæson.  Et beløb på omkring £8-10 millioner skulle være nok, hvis en klub også accepterer, at de skal betale HELE brasilianerens løn under lejeopholdet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED