AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 16:38
Coutinho afslører: Klopp sagde dette til mig i transfervinduet

Philippe Coutinho afslører, at Jürgen Klopp var glad på brasilianerens vegne efter skiftet til Bayern München.


Philippe Coutinho måtte sande, at græsset ikke var grønnere på den anden side efter skiftet fra Liverpool til F.C. Barcelona, som han kom til for £142 millioner.

Nu er han således sendt videre i systemet, da han er skiftet til Bayern München på en lejeaftale, som kan gøres permanent næste sommer, såfremt han får succes i det tyske.

Brasilianeren selv er da også glad for skiftet, og han afslører nu, at Jürgen Klopp, hans tidligere træner i Liverpool, var henrykt på hans vegne. 

- Han (Klopp, red.) sendte mig en besked, hvor han ønskede mig held og lykke. Han skrev, at Bayern er en stor klub, og at Bundesligaen er en fantastisk liga. Han er glad for, at jeg er kommet hertil, lyder det fra Coutinho ifølge the Mirror.

Coutinho har angiveligt kostet Bayern £8 millioner at leje, ligesom han kan købes for £110 millioner til sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED