AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 14:11
Courtois gør sig populær: Niveauet i Madrid er højere end i Chelsea

Thibaut Courtois ser ikke ud til at fortryde sit skifte til Real Madrid.


Der er nok næppe mange Chelsea-fans, som bryder sig synderligt godt om Thibaut Courtois grundet måden, den belgiske målmand fik presset sit skifte til Real Madrid igennem.

Og sidenhen har belgieren heller ikke gjort meget godt for selv at lappe forholdet.  Det er heller ikke tilfældet nu, hvor han i et nyt interview sender en halv-sviner rettet niveauet på sit gamle hold samt Stamford Bridge afsted.

- I træning kan man hver dag se, at niveauet er højt. Jeg ser nu på daglig basis, hvordan Ramos er den bedste midterforsvarer i verden, siger Courtois til belgiske Het Niuewsblad.

- Niveauet i Real Madrid er højere end i Chelsea. Bernabeu er også dobbelt så stor som Stamford Bridge, så det er en helt anden følelse. Kigger man frem, ser man kun en mur af mennesker, hvor man på Stamford Bridge så himlen eller hotellet bag den store tribune.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED