AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 08:21
Corona-alarm: Ighalo bliver forment adgang fra træningsanlægget

The Mirror skriver, at Manchester United har forment Odion Ighalo adgang fra både træningslejr og træningsanlægget i England.


Manchester United har for nyligt været i Spanien, hvor klubben har afholdt en træningslejr, men ikke alle spillere kunne tage del i denne.

For fem dage siden skrev The Guardian nemlig, at Odion Ighalo - som netop er blevet lejet i kinesiske Shanghai Shenua - ikke ville få lov til at rejse med, da man frygtede, at han ikke ville få lov at komme tilbage til England grundet risikoen for at han kunne have medbragt corona-virussen fra Kina.

Klubben selv har ligeledes forment Ighalo adgang fra klubbens træningsanlæg i England ifølge The Mirror.

Mediet skriver nemlig, at nigerianeren fortsat vil skulle træne på egen hånd med en personlig træner andetsteds end AON Training Complex i Carrington, som Uniteds træningskompleks hedder.

Som udgangspunkt ønsker United at lade Ighalo træne på egen hånd i 14 dage, og eftersom han blev hentet på deadline-dagen, så er han to dage fra at kunne blive indlemmet i truppen.

Ighalo har ikke været i Wuhan, som virussen stammer fra, hvorfor risikoen for at han er bærer betragtes som værende lille, men Manchester United har angiveligt taget beslutningen for at minimere faren for andre spillere og staben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED