AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 12:49
Copa America-topscorer smider endnu et Arsenal-transferhint

En del peger efterhånden i retning af, at Everton Soares kunne ende som Arsenal-spiller denne sommer.


Den brasilianske landsholdswinger Everton Soares sørger nu selv for, at der bliver holdt liv i rygterne om et muligt skifte til Arsenal denne sommer.

Forleden kunne adskillige brasilianske medier berette, at Arsenals nye sportsdirektør Edu allerede havde indgået en aftale med Gremio værd £36 millioner for den 23-årige offensivspiller.

Derfor skulle et medlem af Arsenals lægestab sågar være rejst til Brasilien for at foretage et lægetjek på Everton Soares.

Det er et par dage siden, der for alvor er sket nyt, men Everton Soares har også selv udtalt, at der var interesse fra et Premier League-mandskab, og flere engelske medier har berettet, at Arsenal anser den 23-årige brasilianer som et billigere alternativ til Wilfried Zaha.

Nu puster Copa America-topscoreren, som fandt netmaskerne tre gange under turneringen, så selv til rygterne om en mulig transfer ved at følge landsmanden Gabriel Martinelli, som har været Arsenals hidtil eneste signing i dette transfervindue.

Det kan selvfølgelig betyde alt eller intet, men Charles Watts, der skriver for forholdsvist pålidelige Goal beretter, at Gremio ganske rigtigt har tilbudt Everton Soares til Arsenal, selvom en handel ikke ligger parat lige om hjørnet.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED