Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2021 10:51
Conte vil snakke fremtid med Tottenham-profil

Med udløb til sommer vil Tottenham-manager, Antonio Conte, nu snakke fremtid med en af klubbens førende profiler.


Målmænd har det med at toppe senere i livet, end det er tilfældet med markspillere. 

Derfor er 34-årige Hugo Lloris stadig en uvurderlig spiller for Tottenham. Og nu hintets det til, at Conte vil snakke fremtid med ham, da han har udløb til sommer. Det skriver Evening Standard. 

- Jeg er lige ankommet. Kun i en måned har jeg været her. Og i øjeblikket har vi helt sikkert mange situatoner, som vi skal løse, siger Conte. 

- Hugo er anføreren på dette hold og på landsholdet. Så vi taler om en topmålmand. Han er yderst fokuseret. 

Og selvom Pierligigi Gollini ankom fra Atalanta i sommer, har Lloris stået alle Premier League kampe i denne sæson indtil videre. 

- Vi har haft tid til at tale om ham, og jeg anser ham som værende en vigtig spiller. Først og fremmest er han en god målmand, og han har været her i mange år. Han har vist stor forpligtigelse over for klubben. 

Med januar-transfervinduet i sigte er det måske også en god idé at få snakket kontrakt igennem. Om det vil ske, må tiden vise. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE