AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 12:50
Conte vil genforenes med Chelsea-forsvarer

Antonio Conte ønsker angiveligt at hente Marcos Alonso til Inter Milan denne januar.


Marcos Alonsos tid som Chelsea-spiller ser ud til at lakke mod enden, da den spanske back nu ikke er blevet inkluderet i The Blues' Premier League-kamptrup i mere end en måned.

Men heldigvis for Alonso er han stadig eftertragtet, og Antonio Conte skulle angiveligt have gjort det til en prioritet at signe venstrebacken til januar.

Det skriver Gazzetta dello Sport denne mandag.

Contes førstevalg på positionen, Kwadwo Asamoah, døjer med knæproblemer, og det har fået alarmklokkerne til at ringe i Inter, som nu er på udkig efter en erstatning.

Det var Antonio Conte, som i sin tid hentede Alonso til Stamford Bridge fra Fiorentina, og man kan vist godt tillade sig at sige, at den spanske back spillede sit bedste spil som wingback, da italieneren stod i spidsen for Chelsea.

Derfor er det intet under, at Conte nu ønsker en genforening, da han fortsat bruger samme spilsystem som i Chelsea.

Samtidigt har The Blues nu fået ophævet transferkarantænen. Var det ikke sket, ville en handel denne januar have været urealistisk, men Gazzetta skriver, at chancen er blevet markant større, nu hvor Chelsea har chancen for at købe en erstatning.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED