AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 19:48
Conte raser over spørgsmål om Alexis Sanchez' fitness

Antonio Conte er træt af at skulle forsvare, hvorfor Alexis Sanchez ikke får spilletid for Inter.


Manchester United-lejesvenden har været ude med skade gennem længere tid, men har været tilbage på indskiftningsbænken for Antonio Contes Inter-mandskab til de seneste to kampe.

Senest i lørdagens uafgjorte resultat mod Atalanta,  hvor den chilenske angriber dog ikke blev taget i brug, selvom Milano-klubben havde svært ved at skabe chancer.

Efter kampen fik det flere journalister til at spørge Conte om grunden til, at Sanchez ikke kom i aktion. Spørgsmålene faldt imidlertidigt ikke i god jord hos Inter-træneren.

- I spørger mig om Sanchez. For at spille, skal man være frisk. Jeg er ikke skør, dum eller typen, der godt kan lide at skade mig selv, lød svadaen fra Conte.

- Jeg ved godt, at en plus en giver to, men hvis I synes, det giver fem. Når jeg sætter folk på banen, er det fordi, jeg har mine grunde, og ikke fordi jeg dement.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED