AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2022 20:37
Conte om rødt kort: "Dommeren forstod det ikke"

Antonio Conte har reageret på sit røde kort.


Antonio Conte og Thomas Tuchel fik begge to røde kort i aftenens kamp, som blev tildelt efter slutfløjtet.

Efter kampen hentyder Tottenham-manageren til, at det ikke var ham, der var skyld i sammenstødet, da de to managers gav hånd til hinanden.

- Ærligt, så viste dommeren mig et rødt kort, men han (dommeren, red.) forstod ikke dynamikken af, hvad der skete. Jeg må acceptere det, men det ikke er et stort problem, siger Antonio Conte til Sky Sports og tilføjer.

- Jeg vil ikke se tilbage på det, men der er video og tv til at vise, hvad der skete. Jeg er ikke passiv. Hvis jeg ser aggressivitet, så er mit svar aggressivitet.

- Jeg gentager; det er ikke et problem. Det var en fantastisk kamp mellem to rivaler, lyder det fra Tottenham-manageren.

Antonio Conte kan dermed se frem til en karantæne, der betyder, at han hvert fald ikke er på sidelinjen mod Wolverhampton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE