AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 23:10
Conte nægter møde med Chelsea: Vi ses i retten

Den tidligere Chelsea-manager Antonio Conte gider ikke at mødes med Chelsea, og ønsker i stedet at tage The Blues med i retten.


Efter at have vundet Premier League-titlen i 2017 samt FA Cup'en i 2018 forlod Antonio Conte Chelsea og blev erstattet af Maurizio Sarri.

Han underskrev en ny kontrakt efter at have vundet Premier League, men den kontrakt inkluderede ikke en forlængelse af hans originale kontrakt, der løb indtil 2019. 

Dog indeholdt den en lønforhøjelse og ifølge Daily Mirror ønsker Conte nu at tage Chelsea i retten for at sikre, at han får den fulde mængde penge, som han ville have fået de resterende 12 måneder af hans kontrakt. 

Det ville ende med £11,3 millioner i løn plus yderligere £8,7 millioner i skade på hans omdømme, hvilket løber op i £20 millioner. 

I forbindelse med det skulle Chelsea have inviteret Conte til et face-to-face-møde for at løse problemet. Det skulle italieneren dog have nægtet og tager i stedet The Blues med i retten, skriver Mirror altså. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED