AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:07:2018 00:08
Conte er RASENDE: Sådan er situationen i Chelsea

Antonio Conte er rasende over fyringen i Chelsea og begrundelsen bag den, melder Daily Telegraph.


Både Gianluca Di Marzio og Daily Telegraph melder, at Antonio Conte er blevet meddelt, at han er blevet fyret i Chelsea.

Klubben har dog ikke været ude med en officiel melding, og det er der en grund til.

Antonio Conte fik meldingen af torsdagens træningssession, og ifølge Daily Telegraph væmmes han over, hvordan Chelsea har håndteret det hele. 

Normalt skal en klub betale det beløb til den fyrede manager, som personen har tilgode i sin kontrakt med klubben, som kompensation. Men ifølge Gianluca Di Marzio vil London-klubben gerne undgå at skulle betale denne kompensation.

Derfor har man meddelt Antonio Conte, at han er blevet fyret pga. sin opførsel, hvor man bl.a. har kritiseret ham for sine beskeder til Diego Costa sidste år.

Det er ikke noget, der er faldet i god jord hos italieneren, og det kan resultere, at sagen ender hos FIFA, hvis Chelsea og Antonio Conte ikke kan finde frem til en beslutning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED