AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2023 08:47
Conte bliver rygtet væk: Nu bryder han tavsheden

Antonio Conte svarer nu på rygterne.


Antonio Conte har kontraktudløb til sommer. 

Heraf har den italienske manager op til flere gange været synligt frustreret i store dele af denne sæson, hvor især en svær periode med tre nederlag i de sidste fire kampe, så har Conte været kædet sammen med et exit.

Dog stod den tidligere Chelsea-manager mandag aften for en smal sejr over Fulham på 1-0.

Nu svarer han på rygterne om et exit, hvor han bekræftede sit engagement i London-klubben

- Jeg er virkelig stolt af at være Tottenham-manager. At være manager for en vigtig klub som Tottenham gør mig stolt. Og det skal være klart for alle. Jeg har gode spillere, men især gode mænd. De er nødt til at forstå, at hvis de vil kæmpe for alt, må vi lide. Og vi er villige til at lide. Jeg er glad. Men jeg siger altid dette. Jeg sagde, da jeg blev Tottenham-manager, at jeg er glad, siger Conte til Sky Sports og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Harry Kane tangerer vild rekord

- Og jeg er glad. I hvert øjeblik, i hvert sekund af min dag, er mine første tanker på mine spillere, på min klub, for at forbedre mig, for at gøre fansene stolte af mit hold. Premier League er ikke enkel, det er virkelig svært.
 
- Der er mange klubber med mange penge til at forbedre deres hold. Men jeg synes, at vi er i den rigtige position. Og så må vi se. Det vigtigste for mig er at arbejde med mine spillere og min klub, og fra da af vil vi se.
 
Tottenhams næste kamp er på lørdag i FA Cuppen mod Preston. 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE