Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2021 18:43
Conte åbner op: Derfor afviste jeg Tottenham job

Supertræneren Antonio Conte har afsløret, hvorfor han ikke valgte at takke ja til Tottenhams tilbud.


Tottenham mangler stadig at finde frem til en permanent træner til at tage over for deres midlertidige løsning i 29 årige Ryan Mason.

Førsteprioriteten lød i flere uger på den netop afgåede Inter boss Antonio Conte, men den profilerede italiener valgte at afslå tilbuddet.

Træneren begrundede i dag sin beslutning over for Sky Sports:

- Penge betyder ikke alt for mig. Jeg kigger på projekter, og jeg er villig til at blive hjemme, hvis ikke de overbeviser mig.

- Jeg kan godt lide svære udfordringer, men hvis det er noget, der ikke tiltaler mig, så siger jeg nej tak. Nogle personer presser det sidste ud af deres spillere og efterlader topspillere, der ikke har mere i tanken, lød det stikkende fra Conte med reference til Tottenhams tidligere managers.

Tottenham sluttede sidste sæson på syvendepladsen i Premier League, hvilkt betyder, at klubben kvalificerer sig til næste sæsons Conference League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED