AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 17:26
Comeback-klar Kane: Jeg er to eller tre uger fra at være tilbage

Det tyder på, at vi får Harry Kane at se fra start igen, når Premier League engang bliver genoptaget.


Harry Kane vil efter eget udsagn være klar til at spille for Tottenham på ny, når/hvis Premier League fortsætter efter planen den 30. april.

- Jeg er ikke langt fra at være tilbage. Jeg ville normalt håbe på at kunne træne med resten af holdet om to eller tre ugers tid, siger Kane til Tottenhams egen hjemmeside.

Som Kane også antyder, er det dog usikkert, hvorvidt Tottenham-truppen faktisk træner sammen til den tid, nu hvor coronakrisen har tvunget spillere til at træne hjemmefra.

Det er heller ikke til at sige, om man bør turde satse på, at suspenderingen af Premier League bliver ophævet fra den 30. april.

Men Tottenham-topscoreren har det godt nu, og meget skal gå galt, hvis ikke vi får ham at se, når bolden ruller på ny.

- Jeg er nået et godt punkt, hvor jeg mere eller mindre kan gøre alt igen. Nu handler det om at bygge min kondition op igen, så set fra eget synspunkt er jeg nået et godt punkt, siger Kane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED