AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 19:06
Collymore og Carragher kritiserer Liverpools beslutning: Helt forkert

En beslutning om at sende Liverpools ansatte på orlov har mundet ud i, at klubben nu møder voldsom kritik fra både fans og tidligere spillere.


Liverpool annoncerede tidligere lørdag, at den havde i sinde at benytte sig af den hjælpepakke, som den engelske regering har stillet til rådighed for hårdt trængte virksomheder.

Og det møder nu stor kritik. Både fra fans, men også fra tidligere spillere.

Blandt andre skriver Jamie Carragher på sin Twitter-profil, at respekten og den goodwill, Liverpool i begyndelsen fik, nu er tabt.

- Jürgen Klopp tegnede et godt billede udadtil i begyndelsen af pandemien. Men nu er al den respekt og goodwill væk. Det er helt forkert, Liverpool, skriver den tidligere midtstopper.

Hans holdning bliver delt af Stan Collymore, der også optrådte for Liverpool. Han har også gjort opmærksom på sin holdning på Twitter.

- Jeg kender ikke nogen Liverpool-fan, der ikke ville væmmes over denne handling. Kære fodbold-fans, orlov er for små virksomheder, der er tæt på konkurs! Enhver Premier League-ejer har rigeligt med penge, skriver Collymore.

Foruden Liverpool, så har også Tottenham, Newcastle, Norwich og Bournemouth besluttet sig for at sende de ansatte på orlov på ubestemt tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED