AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 20:49
Cole: Manchester United har stadig langt til toppen

Den tidligere Manchester United-angriber Andy Cole indrømmer over for Sky Sports, at hans tidligere mandskab er langt fra fordums styrke, og at der kommer til at gå en årrække, før The Red Devils igen kan dyste med om mesterskabet.


Man skal helt tilbage til sæsonen 2012/13 for at finde det seneste Manchester United-mesterskab, og bysbørnene fra Manchester City har efterhånden både udlignet og overtaget magtforholdet i den engelske industriby. 

Således har City-mandskabet vundet tre mesterskaber siden Manchester Uniteds seneste af slagsen, og ifølge Andy Cole, der står noteret for 195 Premier League-kampe og 93 scoringer i United-trøjen, er der lang vej for Manchester United i forhold til at genvinde terræn i forhold til toppen af engelsk fodbold. 

- Jeg tror faktisk, at vi stadig er nogle få år efter. Vi bliver nødt til at forbedre os, hente bedre spillere ind og gøre det sæson efter sæson, for de to hold i toppen - Liverpool og Manchester City - trækker væk fra alle på nuværende tidspunkt, erklærer Andy Cole ifølge Sky Sports. 

Manchester United holder dog stadig rekorden for flest engelske mesterskaber med tyve styks - skarpt forfulgt af Liverpool der står noteret for atten af slagsen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED