Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 07:33
Cole: Chelsea-stjerne minder om en ung Theo Walcott i Arsenal

Joe Cole føler, Chelsea på mange måder har en spiller, der minder om Theo Walcott.


Theo Walcott er og var utvivlsomt en dygtig spiller, men ser man bort fra en enkel sæson eller to, var det sjældent skarpheden foran mål, der kendetegnede den lynhurtige forward.

På den måde minder Walcott og Timo Werner faktisk meget om hinanden, mener Joe Cole, der ikke har problemer med at se tyskerens talent. I tirsdagens sejr over Atletico Madrid havde han bare igen svært ved at komme på måltavlen, selvom chancerne var der.

-  Han minder om en ung Theo Walcott. Der er så meget talent, men det var først i de senere stadier af hans karriere, at han begyndte at sætte det hele sammen og score regelmæssigt, sagde Cole efter kampen til BT Sport.

- Med gode trænere skal han nok begynde at score hyppigere, man må bare være tålmodig med ham.

Heldigvis for Chelsea fejlede Olivier Girouds skarphed intet, da først chancen for at sakse bolden i kassen dalede ned fra himlen. The Blues står nu derfor med et ben i kvartfinalerne af dette års Champions League.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED