Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 18:08
Clattenburg: Dommerkollega beskyldte mig for matchfixing

Mark Clattenburg fortæller i sin nye bog, hvordan han af en kollega blev beskyldt for matchfixing.


I slutningen af måneden er den tidligere topdommer Mark Clattenburg aktuel med en selvbiografi, og heri gemmer der sig en række interessante historier fra englænderens karriere.

Daily Mail er kommet i besiddelse af et uddrag fra bogen, hvor Clattenburg fortæller, hvordan han i 2015 blev beskyldt for matchfixing af en dommerkollega.

- Han beskyldte mig for matchfixing. Hvorfor tænkte han det? Fordi jeg lige havde købt en Audi R8 sportsbil. Han havde åbenbart en fornemmelse. Vred er ikke tæt på at beskrive, hvordan jeg havde det, skriver Clattenburg i sin bog Whistle Blower.

- Jeg blev kaldt ind til nogle møder og bedt om at forklare, hvorfor jeg havde mødt en bestemt person i Dubai. Denne person var en fixer, men ikke en matchfixer. Han kunne skaffe dig rabatter til vandland og restauranter. Det var vanvittigt, hvad de insinuerede.

- Jeg kan helt ærligt sige, at jeg aldrig er blevet kontaktet i forhold matchfixing. Engelske dommeres regnes som rene verden over.

Clattenburg fik sit navn renset, da Howard Webb blev bedt om at igangsætte en undersøgelse af dommerformand Mike Riley.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE