AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2020 18:38
Citys spanske geni: Både dygtig på og udenfor banen

Manchester City råder over en særdeles klog spiller, der både præsterer på og udenfor banen i øjeblikket.


Eric Garcia.

Det navn er Premier League-fansene først lige ved at vænne sig til, for det er først i denne sæson, at den 19-årige spanier har fået etableret sig som en spiller, Pep Guardiola tør bruge i ligasammenhæng.

På banen har midterforsvareren vist stor modenhed, men udenfor banen imponerer han i den grad også.

For han har trods sin tilværelse som fuldtidsprofessionel i Manchester City fuld gang i træneruddannelsen, og det er noget, han efterhånden har haft i tankerne gennem flere år.

- For tre eller fire år siden begyndte jeg at tænke, at jeg i fremtiden gerne ville have trænerlicens. Det var derfor, jeg i første omgang tog det første kursus, og når jeg færdiggør dette, vil jeg tage det næste, fortæller han til the Athletic.

For at øve sig træner Eric Garcia til dagligt et U11-hold, hvor han får selskab af holdkammeraten, Gavin Bazunu, som blot er 17 år.

Derudover var det i efteråret Eric Garcia, der opdagede, hvordan Watford ville stille op, og det fortalte han til Pep Guardiola, som i anden halvleg belønnede spanieren med sin Premier League-debut.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED