AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 19:34
City viser god stil: Klubben betaler løn til mere end 1.000 ansatte

Manchester City har i dag besluttet, at klubben fortsat vil betale løn til de deltidsansatte, som ikke kan arbejde, mens Premier League er suspenderet.


Manchester City er den seneste Premier League-klub til at beslutte, at den fortsat vil betale sine deltidsansatte på kampdage fuld løn, selvom Premier League er suspenderet.

Klubben har meddelt mere end 1.000 medarbejdere, at de ikke vil miste en krone i løn, selvom der ingen fodbold er på programmet på grund af coronavirussen.

Det er vagter, madarbejdere og billetkontrollører med flere, som altså ikke mister sin indtjening, selvom kampene mod Arsenal og Burnley på Etihad Stadium er blevet udsat på ubestemt tid sammen med Champions League-returkampen mod Real Madrid.

- Fra i dag kan vi bekræfte, at deltidsansatte på kampdage vil modtage fuld løn for de kampe, som var på kampprogrammet, Arsenal og Burnley, skriver klubbens driftschef Omar Berrada i en mail ifølge Daily Mirror.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED