AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 16:23
City vil handle: To store defensive indkøb de næste to transfervinduer

Manchester City har planer om at hente to nye defensive forstærkninger de næste to transfervinduer, skriver Bleacher Report.


Manchester City har investeret mange penge i defensiven de seneste år, men det er primært kun backs, der er blevet hentet til klubben.

I 2017 blev Aymeric Laporte hentet til klubben, og nu planlægger Manchester City at styrke det centrale forsvar i de næste to transfervinduer.

Ifølge Bleacher Report har The Citizens i sinde at hente en midtstopper i det kommende transfervindue og endnu en i sommerens transfervindue.

Her har man udset sig Nathan Aké fra Bournemouth og Kalidou Koulibaly fra Napoli.

Mediet hævder, at Manchester City i flere omgange har trukket sig fra dyre handler, fordi man ikke vil betale mere end £80 millioner, men det standpunkt vil formentlig ændre sig, hvis Kalidou Koulibaly bliver tilgængelig på markedet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED