AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 10:31
City udser sig ung englænder som Fernandinhos arvtager

Ifølge The Sun har Pep Guardiola identificeret Declan Rice som fremtidens mand for de forsvarende mestre.


33-årige Fernandinho viser ingen tegn på, at han skulle nærme sig et stop på det absolutte topniveau, men Manchester City er begyndt at tænke på en fremtidig erstatning.

Kikkerten skulle i øjeblikket være rettet mod West Hams unge talent, Declan Rice. Det skriver The Sun torsdag.

Den 19-årige midtbanespiller anses som et af de mest lovende talenter i Premier League og spiller hyppigt for Manuel Pellegrinis mandskab.

Rice underskrev dog en kontraktforlængelse med The Hammers, som holder ham i klubben frem til 2024 -  hvilket kan ende med at blive en forhindring for The Citizens, da det formentlig vil kræve et stort beløb at fravriste sig Rice fra West Ham.

Pep Guardiola og Manchester City gør i hvert fald klogt i at forsøge at hente en afløser for Fernandinho.  Da brasilianeren var skadet i december og ude af stand til at spille mod Leicester og Crystal Palace, tabte de forsvarende mestre terræn i titelkampen med to overraskende nederlag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED