AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 14:39
City udelukker Liverpools løsning: Ingen ansatte skal på orlov

Manchester City bekræfter, at man ikke vil gøre brug af muligheden for at sende sine ansatte på statsstøttet orlov ligesom Liverpool og et par andre Premier League-klubber.


Både Tottenham og Liverpool har fået stor kritik for at gøre brug af muligheden for at sende ikke-spillende ansatte hjem på orlov med en lønkompensationordning, som er finansieret af de britiske myndigheder.

Nu bekræfter Manchester City så, at klubben ikke kommer til at gøre brug af den samme ordning.

- Vi kan bekræfte efter eb beslutning truffet i bestyrelsen sidste uge, så vil Manchester City ikke gøre brug af den britiske regerings jobordning under coronakrisen, lyder udmeldingen fra en talsperson for klubben ifølge London Evening Standard.

- Vi er fast besluttede på at beskytte vores ansatte, deres jobs og vores forretning, mens vi stadig gør vores for at støtte det brede lokalsamfund i denne udfordrende tid for os alle.

En del af frustrationen rettet mod Liverpool og Tottenham, som altså gør brug af ordningen, er baseret på, at de er nogle af de rigeste klubber i verden og senest kunne præsentere rekordstore overskud.

Men altså ikke store nok til, at man selv har valgt at betale sine medarbejdere deres løn under krisen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED