AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2020 11:51
City-stjerne valgte Klopp fra og Guardiola til: Ville have en udfordring

Ilkay Gündogan havde i 2016 muligheden for at komme til Liverpool. Det fravalgte han dog.


Ilkay Gündogan har haft en særdeles succesfuld karriere. Ingen tvivl om det.

Tysk mester med Dortmund, målscorer i en Champions League-finale og med på et af de mest suveræne engelske mesterhold nogensinde.

Men det kunne have været anderledes.

I hvert fald havde den 29-årige midtbanespiller muligheden for at vælge Liverpool som sin næste klub, da han i 2016 tog fra Dortmund til Manchester City.

Liverpool havde angiveligt interesse i ham, og på Anfield ville han være blevet genforenet med sin træner fra Dortmund-tiden, Jürgen Klopp. I stedet fik Pep Guardiola fornøjelsen af at træne den dynamiske boldspiller. Og det var der en grund til.

- Jeg tror på udfordringer i livet, og jeg forsøger altid først og fremmest at udfordre mig selv, siger Gündogan ifølge the Mirror.

- Jeg føler, at hvis jeg ikke udfordrer mig selv og kommer ud af min comfort zone, kommer jeg ikke til at ændre noget og forbedrer mig ikke, siger han.

- Så jeg havde fire fantastiske år med Jürgen (Klopp, red.), og jeg elsker ham som person og træner, men jeg følte, det var tid til at prøve noget nyt.

Var Gündogan skiftet til Liverpool kunne han have prøvet at vinde en Champions League-finale, som han med Dortmund tabte i 2013. Liverpool vandt som bekendt turneringen i fjor.

I stedet blev han dobbelt Premier League-vinder med Manchester City, men det ser unægteligt ud til, at han også kunne have opnået at blive engelsk mester, hvis han havde valgt Liverpool. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED