AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 20:17
City står ikke i vejen: Arteta kan erstatte Emery

Hvis Unai Emery bliver fyret, vil Manchester City ikke forhindre Mikel Arteta i at overtage trænersædet på The Emirates.


Arsenal-ledelsen har nu offentligt været ude og støtte Unai Emery, der umiddelbart ikke er fyringstruet lige nu og her.

Men resultaterne kan ikke fortsætte med at være skuffende for den spanske manager, og der er stadig tonsvis af rygter om, at Arsenal er begyndt at forbedre sig på et scenarie, hvor Emery er fortid som træner for klubben.

Skulle det ske, skulle Mikel Arteta være blandt kandidaterne til at overtage trænerposten, og Manchester City har angiveligt ikke tænkt sig at sætte en stopper for det skifte, skulle Arsenal banke på døren hos Pep Guardiolas assistenttræner.

Det skriver Daily Mirror.

- Arteta ved, at City aldrig kunne drømme om at stå i vejen for et skifte, hvis et attraktivt tilbud kom fra en topklub, fortæller en kilde tæt på Manchester City angiveligt til mediet.

Det skulle heller ikke være nogen hemmelighed, at Arteta, der spillede mere end 100 kampe for The Gunners, har ambitioner om selv at træde ud af Pep Guardiolas skygge og blive cheftræner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED