AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 12:05
City-spillers agent: Det var det rigtige valg at blive

Oleksandr Zinchenko havde chancen for at forlade Manchester City forud for sidste sæson.


Havde det ikke været for skader til Benjamin Mendy og karantæne til Fabian Delph, er det ikke sikkert, at Oleksandr Zinchenko havde fået chancen for at etablere sig som fast starter for Manchester City sidste sæson.

Det var på mange måder et lykketræf for den 22-årige ukrainske venstreback, der forrige sommer havde truffet en svær beslutning om at blive hængende hos de engelske mestre trods interesse fra Napoli.

Det fortæller Zinchenkos agent, Alan Prudnikov, til CalcioNapoli24.

- Zinchenko kunne være skiftet til Napoli. Set i bakspejlet kan vi nu sige, at det var den rigtige beslutning at blive i Manchester City, fortæller agenten.

- Vi er taknemmelige over for Pep Guardiola, som gav vores dreng en chance for at udvikle sig og spille.

Forsvarerens mange flotte præstationer for Manchester City gjorde, at han denne sommer blev belønnet med en ny kontrakt.

Agenten Alan Prudnikov vil dog ikke lukke nogle døre for et fremtidigt skifte til Serie A.

- En dag ville det være dejligt, hvis Zinchenko også kunne slå Cristiano Ronaldo i Serie A, men det kræver, at Ronaldo ikke går på pension foreløbigt, for lige nu er Zinchenkos fremtid i Manchester City, udtaler agenten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED