AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 17:19
City-spiller afslører stemningen i truppen efter endnu et pointtab

Manchester City formåede kun at hive et point med hjem fra St. James’ Park lørdag middag i 2-2-kampen mod Newcastle.


Pointtabet, og Liverpools sejr på 2-1 mod Brighton, gør, at Manchester City er 11 point efter Liverpool på førstepladsen.

Manchester City bragte sig ellers i front to gange i kampen mod Newcastle efter mål af Raheem Sterling og Kevin de Bruyne. City kan droppe ned på tredjepladsen, hvis Leicester får point søndag mod Everton.

Phil Foden afslører, at pointtabet og det store spring op til Liverpool har betydet frustration blandt City-stjernerne i omklædningsrummet.

- Vi er alle frustrerede i omklædningsrummet, sagde Foden ifølge Manchester Evening News.

- Vi ville have de tre point, og det er skuffende efter deres sene mål. Vi må kigge fremad og fokusere på vores næste kampe.

- Vi troede, at Kevin de Bruynes mål ville afgøre det, men de blev ved med at køre på, og de formåede at score et godt mål til slut, desværre for os.

- Det er ikke i vores hænder nu. Alt vi kan gøre er at vinde hver kamp, det bliver en stor udfordring for os.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED