AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 19:09
City slap for transferkarantæne: Nu følger Chelsea sagen tæt

Chelsea er interesseret i at se, hvordan Manchester City slap afsted med en bødestraf for et regelbrud, der kostede the Blues en transferkarantæne.


Tirsdag blev det annonceret, at Manchester City slipper for en transferkarantæne, selvom den engelske mesterklub tilstod at have begået regelbrud.

Hvis du tror, at det skærper Manchester Citys chancer for at vinde PL-guld igen, så kan du se nærmere på disse spille bonusser, hvis de vil oddse på dem.

Derimod blev Chelsea tidligere på året idømt en transferkarantæne gældende i to transfervinduer for et lignende regelbrud, og den manglende karantæne til Manchester City vækker muligvis undren i London-klubben.

Ifølge Sky Sports følger Chelsea i hvert fald meget spændt med, hvordan sagen mod Manchester City eventuelt kan udvikle sig.

The Blues har nægtet at udtale sig om sagen, men det kan måske tænkes, at klubben vil bruge sagen mod Manchester City i appellen om at få nedsat transferkarantænen.

I øjeblikket er Chelseas sag på bordet hos den internationale sportsdomstol, CAS, men det er uvist, hvornår den vil blive behandlet. Hvis Chelsea får medhold i sin appel, kan klubben komme til at handle allerede i januar frem for først næste sommer.

Artiklen indeholder sponsoreret indhold


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED