Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2021 22:56
City- og Chelsea-fans er enige: Flyt Champions League-finalen hertil

Tyrkiet er havnet på den røde liste, og det betyder formentlig, at fans ikke kommer ind på stadion, som det er lige nu.


Fredag eftermiddag placerede den britiske regering Tyrkiet på en liste over steder, hvor det ikke anbefales at rejse hen.
 
Og det kan få stor betydning for Champions League-finalen, der efter planen skulle afholdes i Istanbul 29. maj. 
 
Noget tyder på, at det ikke kommer til at ske, og det har Manchester City og Chelseas fans også opdaget.
 
Begge grupperinger er gået til tasterne for at lobbye for, at Champions League-finalen rykkes til England i denne sæson.
 
Den britiske transprotminister, Grant Shapps, afløserede fredag, at regeringen og det engelske fodboldforbund er i snak med UEFA om at flytte finalen til England.
 
Den idé nyder stor opbakning hos klubbernes tilhængere.
 
- Det giver mening på så mange punkter at rykke Champions League-finalen til England. Jeg vil dog være meget overrasket, hvis UEFA har tænkt sig at rykke den, skriver en Manchester City-fan på Twitter ifølge Daily Mail.
 
En anden City-fan supplerede.
 
- Hvis Champions League-finalen flyttes til England, kan den så afholdes på Etihad? Be' om, lød det i det tweet.
 
Fredag aften offentliggjorde Chelsea Supporters Trust en meddelelse, hvor de appellerer til, at UEFA rykker finalen til England.
 
- Tyrkiet er blevet tilføjet til den røde liste, og derfor kan ingen Chelsea-tilhængere overvære Champions League-finalen fysisk. Vi mødes med UEFA's præsident i denne uge og bringer et ønske om at kampen rykkes til England, skrev organisationen på Twitter.
 
- Det giver mening med tanke på covid-19-situationen. Det er bedre, at kampen afvikles i England, hvor tilskuere kan blive lukket ind på stadion, hvis regeringen er villige, kommenterede en Chelsea-fan.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED