Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 18:01
City og Bayern er også interesserede: Liverpool melder sig i kampen om guldfugl

Liverpool hopper med i ræset om det 17-årige stortalent Carney Chukwuemeka.


Carney Chukwuemeka dage i Aston Villa er talte, efter det 17-årige stortalents præstationer i U-rækkerne har været af så imponerende karakter, at flere klubber er interesserede i at stjæle ham.

Og det er ikke, hvem som helst, der er i hælene på spilleren, nej, ifølge Football Insider har både Manchester City og Bayern München fulgt spillerens udvikling længe.

I dag gisner forholdsvist troværdige Football Insider videre, at også Liverpool har tilkoblet sig jagten på den purunge teenager.

Carney Chukwuemekas aftale med Aston Villa løber frem til sommeren 2023, hvorfor klubben stadig har en fin mulighed for at hente penge ind for spilleren.

Chukwuemeka har stadig sin debut for Villas førstehold til gode, mens han dog har flere U-landskampe for England på CV'et så vel som et hav af optrædener i Premier League 2.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED