AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
11:01:2017 19:31
City-legende: Guardiola synes ikke Iheanacho er god nok

Den tidligere Manchester City-stjerne Shaun Goater mener ikke, at Pep Guardiola tror på Kelechi Iheanacho.


I sidste sæson sluttede den nigerianske Manchester City-angriber Kelechi Iheanacho sæsonen af med at have scoret hele 14 kasser - hvilket kun blev overgået af Sergio Agüero og Kevin De Bruyne. 

Pep Guardiolas ankomst til Etihad Stadium har dog betydet mindre spilletid for den 20-årige angriber, hvis optrædener i City-trøjen generelt har været begrænset til indskiftninger. 

Iheanacho scorede endda to gange mod Hull på Boxing Day, men spørger man Shaun Goater, der spillede for City i fem år inden han forlod klubben i 2003, mener ikke, at Citys manager Guardiola er stor fan af nigerianeren. 

- Jeg tror meget på det en manager gør fremfor det han siger og jeg er sikker på, at han tænker og siger, at Kelechi er et stort talent, men Guardiolas aktioner gør det klart, at han ikke synes, at han er god nok, fortæller Goater ifølge Daily Mirror. 

- Han tror ikke på, at man kan sende ham på banen med meget kort tid igen for at score et mål. Han har tydeligevis ikke troen på at spille ham ved siden af Agüero, hvis det ikke går godt. 

- Han har gang og gang igen kommet på banen og scoret mål, men Guardiola stoler fortsat ikke på ham. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED