AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 16:20
City-ikon: Sterling er den perfekte rollemodel

Shaun Wright-Phillips har intet andet end positive ting at sige om Raheem Sterling, som han kalder for "den perfekte rollemodel."


Shaun Wright-Phillips var en af de store fanfavoritter under sin tid i Manchester City, og det er en rolle, som Raheem Sterling nu ser ud til at have overtaget.

Den engelske kantspiller har været i fremragende form for Pep Guardiolas mandskab i denne sæson, og Wright-Phillips har kun roser tilovers for sin landsmand.

- Jeg kender Raheem godt, og når jeg ser ham, snakker vi med hinanden, men jeg synes, at de ting, han gør på og udenfor banen, er fantastiske. Han har klaret enhver forhindring, og han er blevet den perfekte rollemodel, der lukker munden på alle sine kritikere med sine præstationer på banen.

- Han har håndteret det hele på den rigtige måde, og jeg letter på hatten for ham, fordi han har været igennem så meget, og nu er han på et andet niveau.

Sterling har lavet 23 scoringer og 16 assists i alle turneringer i indeværeden sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED