Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:10:2021 10:14
City gør klar til endnu en stor signing: To spillere er i spil

Manchester Evening News beretter, at Manchester City igen vil forsøge at hente en angriber næste sommer.


Efter Sergio Agüeros exit var Pep Guardiola i sommerens transfervindue på jagt efter en ny angriber.

Harry Kane var det helt store transfermål, men det lykkedes ikke at løsrive ham fra sin kontrakt i Tottenham, selv om Manchester City var klar til at betale over £100 millioner for ham og dermed slå Premier Leagues transferrekord endnu engang efter købet af Jack Grealish for £100 millioner. 

Manchester Evening News erfarer, at Manchester City vil gøre et nyt forsøg næste sommer på hente en angriber, men Harry Kane er ikke den eneste på listen.

Ifølge mediets kilder er der chancer for, at Daniel Levy vil sælge Harry Kane næste sommer, og det vil Manchester City undersøge, selv om de ikke har de bedste erfaringer med Tottenham-ejeren.

En anden spiller, som Manchester City har en interesse i, er Erling Haaland.

Nordmanden vil efter sigende få indført en frikøbsklausul på omkring €75 millioner, når sommerens transfervindue åbner, og her vil flere klubber formentlig stå klar.

Manchester City vil uden tvivl kunne tilbyde en økonomisk lønpakke, som de færreste klubber kan, og de tror også, at angriberens relationer til klubben vil give dem en fordel ift. andre klubber. Erlings far, Alf Inge, har nemlig en fortid i Manchester City.

Gennem de seneste mange måneder har der været mange rygter omkring Erling Haaland, og et af dem lyder bl.a. på, at han vil foretrække et skifte til Premier League fremfor en anden liga.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE