City fortsætter imponerende stime i PL

Af Søren Nielsen
14.04.2019 Kl. 15:18
Endnu en gang måtte Citys modstander se sig slået. I dag var det Crystal Palace, der måtte kapitulere, efter City vandt 3-1.

City er uhyre stærke i Premier League. Det fik Crystal Palace lov at mærke i dag. Efter 90 minutter kunne Gabriel Jesus sikrer City en 3-1-sejr.

Kampreferat:

Manchester City kunne med en sejr bringe sig foran Liverpool i mesterskabskampen.

Fra start af stod der Manchester City på det hele. Allerede efter 15 minutter bragte Raheem Sterling City-klubben foran efter et oplæg fra Kevin De Bruyne.

Herefter var Crystal Palace på hælene, og de havde svært ved at pille bolden fra City-mandskabet, der hele tiden var et skridt foran. Pausestillingen var 1-0, og det var svært at forestille sig, at kampbilledet skulle ændre sig i anden halvleg.

Efter 63 minutter så det pludseligt endnu sværere ud for Crystal Palace, da Leroy Sane bragte City foran 2-0. Først i kampens 81. minut kom spændingen for alvor tilbage i kampen, da Luka Milivojevic krøllede bolden i nettet på en frisparksperle lige på kanten af feltet.

Crystal Palace formåede dog ikke at udligne, og i stedet kunne den indskiftede Gabriel Jesus lukke kampen, da han scorede i det 90. minut. Endnu en gang var Kevin De Bruyne arkitekten bag målet.

Med sejren bringer Manchester City sig et point foran Liverpool, der senere i dag spiller mod Chelsea. Liverpool vil dog efter den kamp have spillet en kamp mere end Manchester City.