AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 21:44
City-flop revser tid i England: Menneskerne er kolde

Juventus-backen Danilo er tilsyneladende ikke begejstret over det indtryk, han fik af England i løbet af sin tid i Manchester City.


Manchester City sendte i sommers højre backen Danilo den anden vej i en handel med den nu tidligere Juventus-portugiser Joäo Cancelo.

Sportslig succes nåede det aldrig at blive til for Danilo, der omvendt heller ikke fandt meget opmuntring uden for banen.

Det fortæller brasilianeren i et noget stikkende interview med den italienske avis Globo Esporte.

- Det var anderledes i England. Vejret var koldere, og det var menneskerne også. På alle måder.

- I Torino er menneskerne varmere, mens fansene er tættere - de spørger altid om autografer og billeder på gaden. I England fik man mere fred.

Den 28-årige højre back har trods sin velbefinden i Juventus dog ikke formået for alvor at bryde i gennem på førsteholdet. Syv optrædener i alle turneringer er det blevet til i denne sæson.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED