Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 16:55
City får konkurrence: Endnu en storklub forsøger at hente Messi

ESPN skriver, at Manchester City ikke længere er den eneste klub, der aktivt prøver at signe Lionel Messi.


Manchester City får nu konkurrence fra Paris Saint-Germain, da begge de europæiske storklubber skulle undersøge sine muligheder for at hente den 33-årige Barcelona-stjerne. Det fortæller kilder til ESPN.

Messi ønskede som bekendt at forlade Barcelona i sommertransfervinduet, men kunne ikke slippe ud af sin kontrakt uden at risikere en kæmpemæssig retssag mod Barcelona. Dengang var The Cityzens ellers den eneste seriøse bejler til superstjernen.

Men nu har situationen ændret sig. Forleden udtalte Neymar, at hans største ønske var at spille på samme hold som Messi igen. Det tolkede flere som om, brasilianeren ønskede at vende tilbage til Camp Nou. Realiteten er ifølge ESPN snarere den, at Neymar fisker efter at få Messi til Parc des Princes.

Kilder fortæller til ESPN, at Neymar og PSG-sportsdirektør Leonardo har diskuteret muligheden for at bringe Messi til den franske storklub. Messi har fortsat et nært forhold til Neymar og en række andre PSG-profiler som eksempelvis Angel di Maria, Rafinha og Leandro Paredes.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED