Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2021 15:59
City enige med Kane - men vil ikke betale denne pris

Manchester City er interesserede i at hente Harry Kane denne sommer - men ikke for 160 millioner pund.


I går aftes spredtes rygter omkring, at City skulle være meget tæt på at hente Harry Kane til klubben, efter man var blevet enige med både Tottenham og Kane selv.

I realiteten forholder det sig lidt anderledes, selvom Kane og City begge ønsker at arbejde sammen allerede fra næste sæson.

Spurs-ejer Daniel Levy nægter nemlig at sænke sit prisskilt på Tottenham stjernen.

Det erfarer kilder såsom The Telegraphs James Ducker, der forstår situationen således, at Kane og City rigtig nok er enige, men at Tottenham ikke har tænkt sig at sænke deres prisskilt på svimlende 160 millioner pund for angriberen. Svarende til uhørte 1,4 milliarder kroner.

Det er de fleste bekendt, at Manchester City ikke er nogen skrabet fodboldklub, men alligevel er dette prisskilt et godt stykke fra, hvad de er parate på at slippe for den engelske landsholdskaptajn. Sådan lyder det igen i Duckers artikel for The Telegraph.

27 årige Kane chancer for at skifte væk fra Spurs, hvilket er hans klare ønske, ser derfor stadig vage ud, da Tottenham medens gør det klart, at de ikke har nogen som helst intentioner om at sælge angriberen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE