AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 17:27
City-dynamo: Rodrigo og jeg kommer til at arbejde tæt sammen

Fernandinho udtaler, at han vil gøre alt, han kan, for at få Rodrigo til at blive en vigtig spiller for City.


Spanieren Rodrigo skiftede denne sommer Atletico Madrid ud med Manchester City.

Her er den defensive midtbanespiller kommet til at konkurere med Fernandinho om spilletiden. Og den konkurrence ser den unge spanier hidtil ud til at føre.

Alligevel er den aldrende brasilianer klar til at hjælpe og rådgive den nye City-midtbanemand fra Spanien. Det udtaler han i et interview til Manchester Citys egen hjemmeside:

- Der kommer nogle hårde kampe nu her. Især udebanekampene som mod Burnley, Everton og Watford. Men han skal nok lære det.

- Vi kommer til at arbejde tæt sammen, og jeg vil snakke med ham og rådgive ham, hvis han har brug for det. Men han er allerede en kvalitetsspiller, som jeg virkelig godt han lide.

- Han er stor og teknisk virkelig god, så han kommer til at hjælpe os rigtig meget i denne sæson og i fremtiden, udtaler den 34-årige brasilianer.

Brasilianeren selv har været ukampdygtig i de første to kampe af sæsonen. Men til weekendens kamp mod Bournemouth er han til rådighed igen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED