15.12.2019 Kl. 18:23
Manchester City scorede tidligt på Emirates, og så sig aldrig tilbage.

Manchester City forsøger at følge trit med Liverpool, som før dagens kamp lå 17 point foran på førstepladsen, mens Leicester mere overskueligt lå syv point længere fremme end the Citizens.

Længere nede i tabellen er Arsenal at finde, og klubben skulle forsøge at komme på ret køl, hvilket dog ikke blev tilfældet i dagens kamp.

I første minut havde Arsenal-talentet Gabriel Martinelli ellers en chance for at bringe the Gunners på 1-0, da han brød igennem City-forsvaret, men Ederson reddede flot forsøget.

Ondt blev værre øjeblikket efter, da Kevin De Bruyne efter knap halvandet minut scorede et fantastisk mål. Efter en fin aflevering fra Gabriel Jesus klaskede De Bruyne til bolden, og hans flugter tordnede ind bag Bernd Leno i Arsenal-målet.

Efter blot 15 minutter blev det så 2-0, da Raheem Sterling udnyttede et sovende Arsenal-forsvar. City-talentet Phil Foden startede et kontraangreb ved at sende en aflevering dybt til De Bruyne, som efter et et-to-spil med Jesus sendte bolden ind i boksen.

Har stod Sead Kolasinac og snorkboblede, hvilket gjorde, at Sterling nemt kunne sætte bolden i kassen. Herefter skulle der gå 25 minutter, før De Bruyne lukkede ballet.

Han udnyttede nemlig, at Arsenal kortvarigt var 10 mand på banen grundet en skade, og bankede med et kontrolleret langskud bolden ind i bunden af målet, og det kom Arsenal ikke tilbage fra.

Derfor øgede City dermed forspringet til Chelsea, således at the Blues er fire point bag the Citizens, mens Liverpool er at finde 14 point længere fremme.