Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2021 13:52
City-bét: AC Milan-stjerne er 'glad' i klubben

AC Milan-stjernen Theo Hernandez er ikke sådan lige at smigre.


Vi meldte tidligere via Calciomercato, at Manchester City har lagt sig i svinget for at hente AC Milans venstre back Theo Hernandez.

Den franske hurtigløber har et krydret prisskilt, og det ser ud til, at City må fremfinde et højt beløb, hvis man vil lykkes med at kapre profilen.

Theo Hernandez udtaler selv følgende:

- Jeg er meget glad i Milan. Fra første dag har det været en vidunderlig følelse at bære denne historiske trøje, og jeg er meget stolt af det, lød det overfor mediet Sempre Milan.

Valget om at lade sig interviewe omkring dette emne indikerer, at Hernandez ønsker at blive, medmindre City tilbyder noget ekstraordinært.

City søger en erstatning for Benjamin Mendy, der i skrivende stund har udsigt til en længere fængselsstraf.

Mediet Transfermarkt vurderer, at Theo Hernandez' markedsværdi ligger i omegnen af 45 millioner pund.

Den lynhurtige franskmand har i løbet af de seneste sæsoner udviklet sig til en af verdens bedst omtalte på sin position, mens han sideløbende er blandt de mest målfarlige.

Imponerende 15 mål er det blevet til i 83 kampe for AC Milan.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE