AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 10:16
City-appel vil trække ud: Hvem får Champions League-plads?

Manchester Citys appel mod en udelukkelse fra Champions League kan trække i langdrag, og det kan skabe stor forvirring.


Kan en femteplads i Premier League give adgang til Champions League næste sæson eller ej?

Det er det store spørgsmål, der rejser sig i øjeblikket, hvor det er uvist, hvorvidt Manchester City bliver udelukket fra turneringen de kommende to sæsoner.

På nuværende tidspunkt ser det ud til, at the Citizens har kurs mod en placering i top fire og dermed kvalifikation til turneringen, men FIFA har egentlig tildelt klubben en toårig karantæne fra Champions League som følge af brud på Financial Fair Play-reglerne.

Den straf har Manchester City anket, og den skal for en høring i sportsdomstolen CAS fra mandag i næste uge. Men her kan beslutningen komme til at tage lang tid.

Ifølge the Mirror kan det tage op mod to måneder at finde frem til, hvad der skal ske med Manchester Citys sag, og dermed kan Premier League-topklubberne stå i en situation, hvor sæsonen er færdigspillet, men hvor det er uvist, hvorvidt femtepladsen giver adgang til Champions League eller ej.

UEFA og Manchester City ønsker blot, at beslutningen er truffet, inden der skal trækkes lod til næste sæsons gruppespil i Champions League.

Men på nuværende tidspunkt er det helt uvist, hvornår 2020/21-sæsonen af turneringen skal sættes i gang.

Det er dog sikkert, at dette kan skabe stor forvirring i toppen af Premier League, hvor der lige nu er hård kamp om at klemme sig ind i top fire for at være sikker på en plads i det forjættede land.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED