AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 09:06
Christian Eriksen lover flere mål i Spurs-trøjen

Den danske stjerne forsøger at genfinde målformen fra det danske landshold for Spurs.


Eriksen har været involveret i 20 mål i sine sidste 18 kampe for det danske landshold, hvoraf han har scoret 15 selv og assisteret yderligere fem.

Den form har den danske talisman haft svært ved at gengive for Spurs, hvor han endnu ikke har scoret denne Premier League-sæson, men Eriksen arbejder ihærdigt på at ændre på den statistik, skriver Daily Mirror.

- Jeg har altid haft mange skud, også i Premier League, men jeg har bare ikke scoret endnu, siger Eriksen.

- Jeg forsøger at komme i gode positioner i hver kamp, så jeg kan skabe noget eller tage et skud på mål, men de bliver bare ved med at flyve ind for landsholdet.

Det gjorde målene også mod Wales, hvor Eriksen med endnu to mål satte Bale & Co. på plads. Nu håber dankskeren, at han kan slæbe landsholdsformen med til weekendes topopgør mod Liverpool.

- Det er dejligt at have denne form forud for weekenden, siger Eriksen, der vil forsøge at gøre sit for at sænke Liverpool på Wembley. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED