AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 16:37
Christensen: Vi havde fortjent mere mod Tottenham

Danskeren er overbevist om, at Chelsea kan vende nederlag til sejr i returkampen af Carabao Cup-semifinalen.


Harry Kane scorede efter en kontroversiel offside-kendelse kampens enlige og afgørende mål tirsdag aften på Wembley,  men The Blues havde fortjent bedre, mener Andreas Christensen.

- Det var en svær pille at sluge. Jeg følte, at vi især i anden halvleg havde en god periode,  siger Christensen til Chelseas hjemmeside.

Danskeren havde selv en god chance for at bringe balance i regnskabet efter en dødbold,  men sendte bolden flyvende forbi målet.  Derudover ramte også N'Golo Kante og Callum Hudson-Odoi træværket, men i sidste ende hjalp det lige lidt.

- Vi spillede fint og havde gode chancer,  og det føles som om, at vi mindst skulle have haft en uafgjort med hjem, siger Christensen, som stadig tror på, at Chelsea kan sikre sig en plads i Carabao Cup-finalen.

- Efter vi kom bagud, tænkte vi heldigvis ikke, at det hele var ovre, men fortsatte med at køre på, fordi vi vidste, at det skal afgøres over to kampe.  Vi er stadig med, og jeg tror, vi kan afgøre det på hjemmebane, siger Christensen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED